Je bekijkt de reis...
Van Johannesburg naar Kaapstad.

Je bekijkt de reis...
Angola
a
A
15 april 2014 19:53 | Door: Eric
Petra, Luuk, ik heb genoten van jullie verslag, de ervaringen en de foto's. Goede reis terug.
Eric
16 april 2014 09:51 | Door: Gerard O
Ik vond de foto`s en verslagen weer geweldig!!
16 april 2014 15:29 | Door: Gerard G
Petra en Lucas Ik heb weer genoten van alle foto's en verslagen.
Petra het was leuk je van ochtend even te hebben gezien.
Gerard
16 april 2014 18:37 | Door: Irma
Wauw...dat moet indrukwekkend geweest zijn, dat bezoek aan Robbeneiland.
Ik had gisteren al een spandoek gemaakt. Ik had geen idee wanneer jullie huiswaarts zouden keren dus ik dacht...dan is het maar af. Nu....woensdagavond half 7.....lees ik dat jullie woensdag in de middag thuiskomen. Thuisgekomen zijn dus.....
Tja...nu zit ik hier met dat spandoek. Misschien hang ik hem aan mijn balkon, dan is het misschien leuk dat jullie eens langslopen. Het is maar een idee.
Op het spandoek staat: welkom thuis PeLu. Dus bij deze!
Ik heb weer zitten genieten bij de verhalen en foto's, jullie kennen me.
Wanneer gaan jullie weer en waarheen? Misschien is het leuk dat ik meega. Ook dat is maar een idee. Valt me spontaan in.
Liefs,
Irma
17 april 2014 13:39 | Door: bettie
Poeh, dat was wel een intense belevenis, zoveel geschiedenis en natuur zijn(is) aan jullie voorbij gegaan.
In Amsterdam heb ik 2x de film van Mandela gezien (alleen maar oudere mensnen in de bios!).
Heerlijk weg dobberen in nostalgie, ik vond vooral de acteur ook erg leuk.
Apartheid, zal het verdwijnen? Misschien in kleur, maar daarna komt het weer ergens anders tevoorschijn,
in armoede, begaafdheid, status en of wat dan ook.
Ik hou het positief, misschien is de opening van Costas' boekje wel leuk:
If the grass weren't greener on the
other side, humanity would still be in caves
with no intention to mow any of it.
Mandela, gelukkig ook een heel ondeugende jonge man, maar sterk en krachtig volwassen,
een voorbeeld in zijn vriendelijk, hoffelijk gedrag en vooral in het tegemoet treden van allerlei mensen om het beste in hen naar boven te halen.
ubuntu
liefs van Bettie